حفظ حریم خصوصی در وایبر - viber Privacy

    محمد کرمی ۱۳۹۳/۰۹/۲۲

1-  جالب است بدانید زمانی که شما برنامه وایبر را نصب میکنید این برنامه بعد از نصب یک پوشه در مسیر اصلی حافظه ایجاد میکند و عکسهای همه ی  مخاطبان شما که در لیست شماره تماس ها وجود دارند را در این پوشه ذخیره میکند. به این ترتیب تمامی عکس هایی که شما برای پروفایل خود انتخاب میکیند نیز به سادگی روی گوشی سایر کسانی که شماره شما را دارند نیز ذخیر میشود.

2-  زمانی که شما وایبر را روی گوشی فعال میکنید جهت فعال سازی نسخه تحت ویندوز (یا دسکتاپ) این برنامه یک پیام امنیتی (کد فعال سازی) به روی گوشی شما ارسال میکند و با درج این کد روی برنامه نسخه دسکتاپ میتوانید یک کپی از تمام پیام ها و فعالیت های خود را روی کامپیوتر شخصی مشاهده کنید . نکته قابل توجه در این مورد اینکه زمانیکه شما گوشی خود را بنا به هر دلیلی به شخص دیگری میسپارید و یا این کد را برای دیگران بازگو کنید امکان سوء استفاده از این روش وجود دارد و در نیتجه بدین ترتیب امکان مشاهده ی همه پیام های شما توسط دیگران وجود دارد.

متاسفانه درحال حاضر تنطیم یا روش خاصی برای جلوگیری از این مشکلات وجود ندارد و از آنجایی که این گونه برنامه های اجتماعی هرگز بصورت کامل ایمن و محرمانه نیستند بهتر است از انتقال اطلاعات خصوصی و محرمانه با این دست برنامه های خودداری کنید .

لطفا در صورتیکه پیشنهادی برای این دست مشکلات دارید حتما اطلاع رسانی کنید .

 

بیشتر بدانیم :  وایبر چیست ؟

                     چت عمومی وایبر چیست ؟

 

 
 

۰ نظر



ارسال نظر

  


تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به نويسندگان آي تي ياب مي باشد و هرگونه کپي برداري و استفاده از آن تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
ITyab قدرت گرفته از سيستم مدريت محتواي رايمند